Saint Nazairefabrikant van een droge transformator 1000Wat zijn de selectietechnieken?

  • vrijgavetijd:2022-11-28 17:17:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Saint Nazaire,De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis o

Artikel inhoud

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder,Saint NazaireVoordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompeling, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Saint NazaireVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Stad XiamenDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

lekkage van bout- of buisexterne draad


Saint Nazairefabrikant van een droge transformator 1000Wat zijn de selectietechnieken?



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega; Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Saint Nazairefabrikant van een droge transformator 1000Wat zijn de selectietechnieken?



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Project analyseDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Saint NazaireHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Saint Nazairetransformatoren met olieonderdompeling, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

SaintNazaireOverige productinformatie
  • Bumo HeiwenVaste hydraulische instapbrugOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage snel

    Bumo HeiwenVaste hydraulische instapbrugOntwerp van de structuur van de spindeleenheid met lage snel

  • TulamoreZelflopend sleeve type hefplatformWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

    TulamoreZelflopend sleeve type hefplatformWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

  • Philadelphia.Een persoon kleine liftHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?

    Philadelphia.Een persoon kleine liftHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?

  • Shanhaiguan.kgmHydraulisch hefplatformWaar moet je op letten als je professioneel bent?

    Shanhaiguan.kgmHydraulisch hefplatformWaar moet je op letten als je professioneel bent?

  • HeerenveenWerkplaats hydraulisch hefplatformAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog st

    HeerenveenWerkplaats hydraulisch hefplatformAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog st

  • Provdiv.Hydraulisch platform van het type kuilWat is de inhoud van de test?

    Provdiv.Hydraulisch platform van het type kuilWat is de inhoud van de test?

  • Mesa.kgm5 ton hydraulisch hefplatformBeïnvloedende factoren van rechtheid

    Mesa.kgm5 ton hydraulisch hefplatformBeïnvloedende factoren van rechtheid

  • Mesa.kgmExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenEerlijke service

    Mesa.kgmExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenEerlijke service

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!